Puinbreken

Raijmakers beschikt over een zogenaamde rotorbreker, waarmee beton- en metselwerkpuin gerecycled wordt tot granulaat.

GRANULAAT

Het betongranulaat wordt gebruikt als toeslagmateriaal in onze betoncentrale. Menggranulaat wordt gebruikt als verhardingslaag onder bestratingen of betonvloeren.
De granulaten worden geproduceerd onder certificaat. Dat betekent dat door een zorgvuldig acceptatiebeleid en een constante kwaliteitscontrole tijden het productieproces onze granulaten voldoen aan de hoogste normen, zoals het bouwstoffenbesluit. De mobiele puinbreker is ook inzetbaar op andere locaties.

MOBIELE TROMMELZEEF

Met de mobiele trommelzeef SM 518 S wordt grond en puin gescheiden. De overblijvende fractie is 0/20, dat wil zeggen fracties tot en met 20 mm groot. Ook het afzeven van grond met zoden of gecomposteerde materialen behoort tot de mogelijkheden. De trommelzeefmachine is makkelijk met een loader en kraan te beladen. Bij voldoende werkruimte kan een capaciteit van 50-80 m3 per uur bereikt worden. De gemengde grond en puin is na het zeven direct weer te gebruiken als grondstof.

De voordelen van de mobiele trommelzeef:

  • U bespaart tijd ; geen afvoer van grond en/of puin
  • U bespaart geld ; tijd en minder afval, dus minder stortkosten
  • De trommelzeef is mobiel, dus inzetbaar op diverse locaties
  • In ca. 20 minuten startklaar opgebouwd
  • Gezeefde grond 0/20 direct te gebruiken voor andere doeleinden

 

RAIJMAKERS MEER DAN BETON

Raijmakers is een veelzijdig familiebedrijf dat beschikt over een aannemingsmaatschappij voor grond- en sloopwerken, puinbreken, transportwerkzaamheden, containerverhuur, overslagasbest- & bodemsaneringen en een bouwmaterialenhandel. Raijmakers meer dan beton!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering van een bepaald project? Wij geven u heel graag een passend advies of komen ter plekke de situatie bespreken.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.