Container verhuur

Wilt u een container huren? Raijmakers Transport verzorgt het transport van materialen voor derden en voor de aannemingsmaatschappij. Afvalcontainers kun je huren in diverse types. Wij bieden voor alle afvalstromen de juiste container. Weet u niet welke container u het beste kunt huren bij uw (ver)bouwklus dan geven wij u een advies op maat! 

Afvalcontainer huren Someren

Raijmakers beschikt over diverse afval containers voor de verhuur.

Deze containers worden gebruikt door particulieren en bedrijven om diverse soorten afval af te voeren. Alle containers worden door ons geplaatst en op gewenste dag weer opgehaald. Het afval wordt door ons afgevoerd naar officieel erkende afvalverwerkers of afvalinzamelaars.

Bekijk onze volledige collectie containers te huur

Rolcontainer huren

Bij Raijmakers kunt u bij ook terecht voor het huren van een rolcontainer. Wij hebben diverse rolcontainers voor de verhuur: 600 liter, 1100 liter, 2500 liter en 5000 liter.

Bekijk onze volledige collectie rolcontainers te huur

Raijmakers meer dan beton

Raijmakers is een veelzijdig familiebedrijf dat beschikt over een aannemingsmaatschappij voor grond- en sloopwerken, puinbrekentransportwerkzaamheden, overslagasbest- & bodemsaneringen en een bouwmaterialenhandel. Raijmakers meer dan beton!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering van een bepaald project? Wij geven u heel graag een passend advies of komen ter plekke de situatie bespreken.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.