Rolcontainer huren

Wilt u een rolcontainer huren voor uw bedrijf? Raijmakers Someren verzorgt de huur van een rolcontainer. Kies zelf uw afvalstroom (o.a. karton, papier restafval) bepaal de volume van een rolcontainer en bepaal de afhaalfrequentie. 

Afval rolcontainers kun je huren in diverse groottes en types 600 liter, 1100 liter, 2500 liter en 5000 liter. Wij bieden voor alle afvalstromen de juiste afval rolcontainer. Weet u niet welke rolcontainer u het beste kunt huren voor uw bedrijf? Neem contact met ons op want dan geven wij u een advies op maat!

Huur een container

Een container huren bij Raijmakers? Bel en bestel direct of vraag een offerte aan.

Containerverhuur Raijmakers
Bel met Karel: 0493-490152

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 17.30 uur

Zaterdag: 8:00 - 13:00 uur

 • Containers vaak dezelfde dag geleverd!
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Volledige ontzorging

Rolcontainer verhuur mogelijkheden

Huur een rolcontainer bij Raijmakers Someren

Wij beschikken over 3- en 4-assige containerwagens, waarop rolcontainers van 660 liter, 1100 liter, 2500 liter en 5000 liter vervoerd kunnen worden. Deze containers worden gebruikt door particulieren en bedrijven om diverse soorten afval af te voeren.

Het ledigen van een rolcontainer gebeurt door een extern bedrijf. De keuze van de ledigingsfrequentie bepaalt de hoogte van het huurbedrag. U betaalt altijd per kwartaal.

De ledigingsfrequentie van een rolcontainer:

 • 1 x per 4 weken
 • 1 x per 3 weken
 • 1 x per 2 weken
 • 1 x per week
 • 2 x per week
 • op afroep (u betaalt per kwartaal en per lediging)

Door zoveel mogelijk aan de bron te scheiden bespaart u veel stortkosten!

Rolcontainer huren

Bij Raijmakers kunt u ook terecht voor het huren van rolcontainer voor het afvoeren van bedrijfsafval, karton, papier, organisch afvel of restafval. Onze afdeling container verhuur helpt u graag bij de juiste keuze van een rolcontainer. Rolcontainer inhoud: 660 liter t/m  5000 liter. In veel gevallen is huren van een rolcontainer binnen enkele dagen geregeld.

Raijmakers: Meer dan beton

Raijmakers is een veelzijdig familiebedrijf dat beschikt over een aannemingsmaatschappij voor grond- en sloopwerkenpuinbrekentransportwerkzaamheden, containerverhuur, overslagasbest- & bodemsaneringen en een bouwmaterialenhandel. Raijmakers meer dan beton!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering van een bepaald project? Wij geven u heel graag een passend advies of komen ter plekke de situatie bespreken.

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.