Grondwerken

Raijmakers Someren is gespecialiseerd in het uitvoeren van uiteenlopende grond- en sloopwerken.

GRONDWERKZAAMHEDEN

Hierbij moet u denken aan woonhuizen, stallen, fabriekshallen, etc. Om deze werkzaamheden uit te voeren beschikken wij over een breed scala aan machines en vakkundig personeel.

GRONDVERZET MET MODERNE APPARATUUR

Zo beschikt het bedrijf over rupskranen van 800 kilo tot 65 ton, mobiele graafmachines van 8 tot 18 ton en loaders van 6,5 tot 16 ton. Hierbij verzorgen wij ook de levering en verwerking van vulzand en menggranulaat. Met onze moderne apparatuur kunnen wij een bouwput afwerken op +/- 1 cm nauwkeurig.

Loaders
De loaders kunnen effectief worden ingezet bij bijvoorbeeld het profileren of het ophogen van een terrein. Of gebruikt worden bij het vlak leggen van een bouwput, groot of klein.
De loaders kunnen worden uitgerust met, lepels, levelboard en andere diversen bakken.

Midi graver
De midi- en minigravers zijn zeer handig wanneer u werk moet verrichten in een kleine ruimte. Bij bijvoorbeeld grond- of sloopwerken met een boorhamer en het graafwerk voor rioolwerkzaamheden.

Zandwagens
De zandwagens worden gebruikt voor het aanvoeren van materialen of voor de verhuur. Raijmakers beschikt over vier- en vijfassige zandwagens en opleggers. Daarnaast worden zij ook ingezet voor het leveren van grondstoffen zoals menggranulaat en betonzand. Als ook het afvoeren van puin, zand, etc of het leveren van bergzand.

RAIJMAKERS MEER DAN BETON

Raijmakers is een veelzijdig familiebedrijf dat beschikt over een aannemingsmaatschappij voor grond- en sloopwerken, puinbrekentransportwerkzaamheden, containerverhuur, overslagasbest- & bodemsaneringen en een bouwmaterialenhandel. Raijmakers meer dan beton!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering van een bepaald project? Wij geven u heel graag een passend advies of komen ter plekke de situatie bespreken.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.