Container huren

Wilt u een container huren? Raijmakers Someren verzorgt het transport van puin containers en materialen voor derden en voor de aannemingsmaatschappij.

Afvalcontainers kun je huren in diverse groottes en types. Wij bieden voor alle afvalstromen de juiste afvalcontainer. Weet u niet welke container u het beste kunt huren bij uw (ver)bouwklus dan geven wij u een advies op maat!

Huur een container

Een container huren bij Raijmakers? Bel en bestel direct of vraag een offerte aan.

Containerverhuur Raijmakers
Bel met Karel: 0493-490152

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 17.30 uur

Zaterdag: 8:00 - 13:00 uur

  • Containers vaak dezelfde dag geleverd!
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Volledige ontzorging

Container verhuur mogelijkheden

Huur een container bij Raijmakers Someren

Wij beschikken over drie- en vierassige containerwagens, waarop containers van 2 m3 tot en met 40 m3 vervoerd kunnen worden, indien gewenst ook met containerwagen met aanhangwagen erachter. Deze containers worden gebruikt door particulieren en bedrijven om diverse soorten afval af te voeren. Dit afval wordt door ons afgevoerd naar officieel erkende afvalverwerkers of afvalinzamelaars.

Rolcontainer huren

Bij Raijmakers kunt u bij ook terecht voor het huren van rolcontainers. Wij hebben rolcontainers voor de verhuur in de maten 600, 1100, 2500 en 5000 liter.

Raijmakers: Meer dan beton

Raijmakers is een veelzijdig familiebedrijf dat beschikt over een aannemingsmaatschappij voor grond- en sloopwerkenpuinbrekentransportwerkzaamheden, containerverhuur, overslagasbest- & bodemsaneringen en een bouwmaterialenhandel. Raijmakers meer dan beton!

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend en offerte aan voor het huren van een container bij Raijmakers. Vul het offerte formulier in en wij verzorgen binnen 2 werkdagen een scherpe, op maat gemaakte offerte.

Bellen gaat sneller

Kunt u niet wachten en wilt u sneller een prijs ontvangen? Bel met onze containerspecialist Karel.
Tel: 0493-490152

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.