Asbestsanering

Raijmakers voert ook asbestsaneringen uit. Wij beschikken over het juiste materiaal, deskundig, speciaal voor saneringen opgeleid personeel en zijn uiteraard in het bezit van de vereiste certificaten.

ASBEST VERWIJDEREN

Raijmakers verwijdert zwerfasbest, asbestbesmettingen, asbesthoudende objecten en materialen uit woningen en (bedrijfs)gebouwen maar ook voor het saneren van (golf)platen van daken en dakbeschot bent u bij Raijmakers aan het juiste adres.

WETGEVING BIJ ASBESTVERWIJDERING

De werkzaamheden worden uitgevoerd conform de vigerende wet- en regelgeving en het certificatieschema van Bijlage XIIIa art. 4.27 van het Arbeidsomstandighedenbesluit.

RAIJMAKERS MEER DAN BETON

Raijmakers is een veelzijdig familiebedrijf dat beschikt over een aannemingsmaatschappij voor grond- en sloopwerken, puinbrekentransportwerkzaamheden, containerverhuur, overslag, asbest- & bodemsaneringen en een bouwmaterialenhandel. Raijmakers meer dan beton!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering van een bepaald project? Wij geven u heel graag een passend advies of komen ter plekke de situatie bespreken.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.