Asbestsanering

Raijmakers voert samen met haar partners ook asbestsaneringen uit. Wij beschikken over het juiste materiaal, deskundig, speciaal voor saneringen opgeleid personeel en onze partners zijn uiteraard in het bezit van de vereiste certificaten.

ASBEST VERWIJDEREN

Onze expertise strekt zich uit tot het veilig verwijderen van diverse asbestgerelateerde elementen, variërend van zwerfasbest tot asbestbesmettingen in verschillende omgevingen. Of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden of industriële locaties, wij zijn toegewijd aan het grondig saneren van asbesthoudende objecten en materialen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het veilig verwijderen van asbesthoudende (golf)platen van daken en dakbeschot. Met zorgvuldige aandacht voor regelgeving en veiligheidsprotocollen, zetten we ons in voor een grondige en betrouwbare verwijdering van asbest, waarbij de gezondheid van mensen en het milieu voorop staat.

WETGEVING BIJ ASBESTVERWIJDERING

Bij Raijmakers en onze partner staat naleving van wet- en regelgeving bij asbestverwijdering centraal. Wij garanderen dat al onze werkzaamheden strikt voldoen aan de geldende voorschriften en het certificatieschema van Bijlage XIIIa art. 4.27 van het Arbeidsomstandighedenbesluit. Dit betekent dat elke fase van het verwijderingsproces zorgvuldig wordt uitgevoerd volgens de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit. Door te voldoen aan deze voorschriften zorgen we ervoor dat elke asbestgerelateerde taak volledig conform de wettelijke bepalingen wordt afgehandeld, waarbij we de risico’s minimaliseren en een veilige omgeving garanderen voor iedereen die bij het proces betrokken is.

RAIJMAKERS MEER DAN BETON

Raijmakers is een veelzijdig familiebedrijf dat beschikt over een aannemingsmaatschappij voor grond- en sloopwerken, puinbrekentransportwerkzaamheden, containerverhuur, overslag, asbest- & bodemsaneringen en een bouwmaterialenhandel. Raijmakers meer dan beton!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering van een bepaald project? Wij geven u heel graag een passend advies of komen ter plekke de situatie bespreken.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.