Over raijmakers Someren

Raijmakers Someren is een veelzijdig familiebedrijf dat beschikt over een aannemingsmaatschappij voor grond- en sloopwerken, transportwerkzaamheden, asbest- en bodemsaneringen en containerverhuur.

Daarnaast zijn wij actief in de productie en transport van betonmortel en het verpompen hiervan door betonpompen met een divers bereik vanuit twee betoncentrales gelegen te Asten en Beringe.

Recycling van puin

Ongebroken puin en soortgelijke steenachtige materialen die men kan storten op de overslag, op beide locaties, wordt gerecycled door de mobiele puinbreker tot granulaten die (her)gebruikt worden bij diverse projecten.

Bouwshop professionele gereedschappen

Bouwcenter Raijmakers is dé specialist in bouwmaterialen en hout. Onze bouwshop is rijk gevuld met professionele gereedschappen.

Kwaliteit door Raijmakers

Door onze 60 jarige ervaring, modern wagen- en machinepark, vakkundig personeel, de vereiste vergunningen en certificaten kunnen wij zowel aannemers, vloerenbedrijven, wegenbouwers en particulieren voorzien van kwaliteit en producten waar we trots op zijn!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering van een bepaald project? Wij geven u heel graag een passend advies of komen ter plekke de situatie bespreken.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.