Overslag

Gelegen voorbij de betoncentrale aan de kanaalweg in Asten, vindt u onze overslag.

Recycling tot granulaat

Hier storten wij alle ongebroken puin en steenachtige materialen die bij het slopen vrijgekomen zijn. Deze producten worden gerecycled door de mobiele puinbreker tot granulaten die later weer hergebruikt kunnen worden. Ook nemen wij puin in van derden die we ook we verwerken tot granulaten. Deze kunnen bedrijven en particulieren uiteraard ook komen afhalen.

Overslag naar afvalverwerkers en inzamelaars

Ook bedrijfsafval wat vrij is gekomen op onze eigen werken en wordt aangeleverd door bouwbedrijven, wordt door ons afgevoerd naar officieel erkende afvalverwerkers en inzamelaars.

RAIJMAKERS MEER DAN BETON

Raijmakers is een veelzijdig familiebedrijf dat beschikt over een aannemingsmaatschappij voor grond- en sloopwerken, puinbrekentransportwerkzaamheden, containerverhuur, overslag, asbest- & bodemsaneringen en een bouwmaterialenhandel. Raijmakers meer dan beton!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering van een bepaald project? Wij geven u heel graag een passend advies of komen ter plekke de situatie bespreken.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.