Bodemsanering

Raijmakers kan er samen met haar partners voor zorgen dat uw vervuilde grond gesaneerd wordt zodat uw perceel schoon opgeleverd kan worden.

BODEM VERONTREINIGING

Wij verwijderen de verontreiniging op een milieuvriendelijke, veilige en verantwoorde  wijze conform de vigerende Wet- en Regelgeving en de BRL 7000.
Raijmakers en haar partners hebben hiervoor de beschikking over speciaal uitgeruste machines en vrachtwagens met een cabine met overdrukinstallatie en de juiste filters, als ook gekeurd & deskundig opgeleid personeel.

Desgewenst kunnen wij de locatie weer aanvullen met schone grond.

SANERING EN GRONDWERK/SLOOPWERK

Ons team van ervaren professionals staat paraat om naadloos over te gaan van sanering naar grond- en sloopwerkzaamheden. Of het nu gaat om het efficiënt egaliseren van terreinen na sanering of het zorgvuldig slopen van structuren, wij bieden een allesomvattende oplossing voor uw project. Met geavanceerde technieken en strikte naleving van veiligheidsnormen zorgen we voor een vlekkeloze overgang, waarbij we uw terrein klaarmaken voor de volgende fase van ontwikkeling of herbestemming.

MOBIELE GRAAFMACHINE

Mobiele graafmachines zijn zeer efficiënt wanneer er zich werkzaamheden voordoen op verschillende locaties. De zwaardere machines zijn interessant wanneer u zware werkzaamheden uit moet voeren. Wat de mobiele graafmachine vooral interessant maakt is het grote scala aan uitrustingsstukken die erbij geleverd kunnen worden, zoals:

 • Hydraulische sloophamer
 • Knijperbak
 • Sloop- en sorteerknijper
 • Stenenklem
 • Palletvork

RUPSKRAAN

Rupsgraafmachines zijn zeer geschikt voor graafwerkzaamheden met een drassige ondergrond.
Rupsgraafmachines die ook wel rupskranen genoemd worden, staan altijd zeer stabiel i.v.m. het grote draagvlak van de rupsband. De rupskraan is zeer geschikt voor het zware grondverzetwerk en wordt intensief gebruikt bij sloopwerkzaamheden. Daarnaast kan ook de rupskraan uitgerust worden met de volgende stukken:

 • Hydraulische sloophamer
 • Sloop- en sorteerknijper
 • Boorhamer
 • Betonschaar
 • Crusher

RAIJMAKERS MEER DAN BETON

Raijmakers is een veelzijdig familiebedrijf dat beschikt over een aannemingsmaatschappij voor grond- en sloopwerken, puinbrekentransportwerkzaamheden, containerverhuur, overslagasbest- & bodemsaneringen en een bouwmaterialenhandel. Raijmakers meer dan beton!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering van een bepaald project? Wij geven u heel graag een passend advies of komen ter plekke de situatie bespreken.

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.